top of page
Photo_ 147.jpg

Fedezze fel Sinteu szlovák vendégszeretetét.

RÓLUNK

Sinteul, a Šes-hegység csúcsain gyönyörűen elterülő város, amelyet a tátrai szlovákok leszármazottai hoztak létre, egy hegyi falu természetes szlovák vendégszeretetével fogad Huta Slavia-ban. Itt található egy hagyományos pihenőhely, ahol minden túrázónak jó, ha legalább egy órát elidőzik, hogy levegőhöz jusson. A Huta Slavia atmoszférája archaikus, vidám, barátságos, meleg, ahogy valójában a hagyományos természet rendje. Az ételek, amelyek közül sok kifejezetten szlovák burgonyából készült, a hely régi receptjeit követik, és friss, környékbeli alapanyagokból készülnek. Sós piték, finom papanák, vadcseresznye pálinka, jó bor és A szlovák sör teljes mértékben igazolja a Huta Slavia szlovák nevét: egy megállóhely, ahol ünneplés és jókedv van minden alkalommal, amikor a túrázók átlépik a Şinteu-i fogadó küszöbét.

Minden szerves és helyi

zöldségek fresh a családtól és a helyiektől.

gyümölcsökfrissen a falusi gyümölcsösökből

Pisztrángmagából a tóból

Húsa helyi vaddisznó- és bölényfarmról

Szlovák vendéglátás és gasztronómia authentic

Itt találja a szlovák gasztronómiát és hagyományt a legtisztább forma leghitelesebb tájban. Egyszóval egy pohár vadcseresznye palinca, egy hribovita leves és egy krumplis Podleasneac.

Photo_ 198.jpg

A szlovákok nyomában

Látnivalók

Fedezze fel és kövesse a hutai szlovákok történetét, egy turistaútvonalat, ahol megtalálja a Şinteu-i szlovákok 250 éves teljes történetét. Felfedezik a kreatív műhelyek, a vízimalom, az üvegmúzeum, a kovácsműhely, a palinca, a rozskalász (batoza), valamint Románia első üveggyárának történetét. .

Şinteu, 417550, Bihar, Románia

  • Facebook
  • TripAdvisor

ÓRÁK

08:00-22:00

Photo_ 011.jpg

Kapcsolatfelvétel és foglalás

+40 770 441 421

bottom of page