top of page
CM9A7588.jpg

Rólunk

A Hotel Restaurant Slavia**** a Iabloncsik család által vezetett családi vállalkozás, közel 25 éves HORECA területen szerzett tapasztalattal, a vendégház építészettel, mely a környék egyik legszebb és legkeresettebb helyén található: Salonta Község történelmi központjában, a Szlovák Köztársaság Főkonzulátusának közvetlen szomszédságában.

CM9A7351.jpg

Slavia egy mesemondó hely, amely két elbűvölő kultúra – a román és a szlovák – metszéspontjában található. Az étlapunkon szereplő számtalan készítmény autentikus receptek alapján készült, néhány száz éves, Szlovákia szívéből vettük, és a tel vitték el Romániába. Csak friss alapanyagokkal dolgozunk, és szeretünk mindent, ami helyi. Ezért lehetőség szerint a piacról vagy a környező parasztoktól szerzünk be. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel az ízek teljes világát, és élvezze az itt eltöltött pillanatokat egy olyan helyen, ahol az idő lassabban telik, és az ízek bad mélyen benyomódnak. .

Autentikus receptek

Hiszünk abban, hogy fontos a biztonságos forrásból, saját termelésből, családtól és hagyományos helyiektől beszerzett alapanyagok felhasználása, akik mindent szeretettel termesztettek, frissen kínálnak nekünk. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen közel lehetünk a szalontai bölényfarmhoz, amely a maga nemében a legnagyobb Európában.

Vegetáriánus és vegán lehetőségek

Hiszünk a Slavia saláták frissességében és sokszínűségében, olyan receptekkel kombinálva, amelyek minden vegetáriánus vagy vegán lenyűgözik, mint például a reszelt burgonyás pite és a só (Rosti).

Különleges kávé

Mivel folyamatosan törekszünk a kínált szolgáltatások fejlesztésére, vendégeink kávéval kényeztethetik magukat

különlegesség. A Street Coffee Roasters csapatával közösen arra készültünk, hogy kivonjuk a legjobbat a kávébabból.

Rendezvények szervezése

Romantikus légkörben, meleg és barátságos személyzettel biztosítjuk a román és szlovák gasztronómiai specialitások felszolgálását, pihentető, meghitt, válogatott környezetben.

Az országban elérhető Slavia alkalmazáson keresztül App Store és A Google Play. Minden megrendeléssel hűségpontokat szerez, ami felhasználható a jövőbeni rendelések kifizetésére. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy asztalt foglaljon az étteremben.

Házhoz szállítás vagy átvétel

Milyen finomságokkal lepi meg vendégeit? Töltse le a Slavia alkalmazást, rendelje meg a kívánt ételeket, és élvezze a sikeres eseményt.

STARTER SZLÁVIA

Hogy étvágyat keltsen egymás után!

SALÁTÁK

Hozzávalók finom keveréke, amely kielégíti az éhséget és az étvágyat.

BISON BURGER

Kiváló ok arra, hogy megálljunk az útról és pihenjünk Szalontán, Slaviașiban, miért ne, egy látogatás a bölényfarmban, amely Európa legnagyobb - 2000 hektáros.

SZILVALEKvárral, DIÓS TÁSKAK

Néhányunk számára az apró örömök ugyanazok maradnak.

HAGYOMÁNYOS SZLOVÁK KEVERÉK

Amikor nehéz eldönteni, hogy mit válasszunk, a Traditional Slovak Mix-be 4 ételt teszünk, amelyeket ki kell próbálni, ha arra járunk. nálunk.

Vacsoratervek? Még ha nincs is készen semmi, a megoldás csak egy telefonhívásnyira lehet.

Előnyben részesíti a foglalást, vagy jobban jövünk hozzád?

0359 445 222

0745 636 252

CM9A7351.jpg

Str. December 1. sz. 7, Salonta, Bihar, Románia

  • TripAdvisor
  • Facebook

Munkaprogram

hétfő péntek

08:00-23:00

Megrendelések

16:00 óráig

Naponta szállítunk, bárhol is van

0745 636 252

A Rekordok Könyve – A világ legnagyobb gulyása Szalontán

bottom of page