top of page
CM9A7588.jpg

Despre noi

Hotel Restaurant Slavia **** este o afacere de familie, administrată de familia Iabloncsik, cu o experiență în domeniul HORECA de aproape 25 de ani, o casă de oaspeți cu o arhitectură romantică, așezată într-una dintre cele mai frumoase și căutate locații din zonă: centrul istoric al Municipiului Salonta, în imediata vecinătate a Consulatului General al Republicii Slovacia.

CM9A7351.jpg

Slavia este un loc de poveste, aflat la intersecția dintre două culturi fermecătoare: cea română și cea slovacă. Nenumărate preparate din meniul nostru au la bază rețete autentice, unele vechi de sute de ani, desprinse din inima Slovaciei și aduse cu drag pe tărâm românesc. Lucrăm numai cu ingrediente proaspete și iubim tot ceea ce este local. Tocmai de aceea, de fiecare dată când este posibil, ne aprovizionăm din piață sau de la țăranii din împrejurimi. Vă invităm să descoperiți o întreagă lume a gusturilor și să vă bucurați de clipele petrecute aici, într-un loc în care timpul pare să se scurgă mai încet iar aromele rămân adânc întipărite în suflet.

Rețete autentice

Credem în importanța utilizării ingredientelor procurate din surse sigure,  din producție proprie, din sânul familiei și de la localnici tradiționaliști care ne oferă totul crescut cu dragoste, în prospețime. Ne mândrim să avem atât de aproape ferma de bizoni din Salonta, cea mai mare de acest fel din Europa.

Opțiuni Vegetariene și Vegane

Credem în prospețimea și diversitatea salatelor de la Slavia, combinate cu rețete care impresionează orice vegetarian sau vegan, cum ar fi plăcinta cu cartofi răzuiți și sare (Rosti).

Cafea de Specialitate

Pentru că suntem preocupaţi constant de îmbunătăţirea serviciilor oferite, oaspeţii noştri se pot răsfăţa cu cafea de

specialitate. Ne-am pregătit alături de echipa Street Coffee Roasters pentru a extrage tot ce mai bun din boabele de cafea.

Organizare Evenimente

Într-o ambianță romantică, cu un personal cald și prietenos, asigurăm servirea unor specialități gastronomice românești și slovace, într-un cadru relaxant, intim și select.

Prin aplicația Slavia disponibilă în App Store și Google Play. Fiecare comandă vă aduce puncte de loialitate, care pot fi folosite pentru plata viitoarelor comenzi. Aplicația permite rezervarea unei mese în incinta restaurantului.

Livrare la domiciliu sau pick-up

Tu cu ce delicii îți surprinzi oaspeții? Descarcă aplicația Slavia, comandă preparatele dorite și bucură-te de un eveniment reușit.

Starter SLAVIA

De astâmpărat poftele până una-alta!

Salate

Un mix delicios de ingrediente ce astâmpără și foamea și pofta.

Burger de BIZON

Un motiv excelent să te oprești din drum și să faci o pauză în Salonta, la Slaviași de ce nu, o vizită la ferma de bizoni, cea mai mare din Europa - 2.000 hectare.

Tacuțe cu gem de

PRUNE si NUCA

Pentru unii dintre noi, micile bucurii rămân neschimbate.

Mix traditional SLOVAC

Când e greu să te decizi ce să alegi, în Mixul tradițional slovac am pus câte puțin din 4 preparate musai de încercat dacă treci

pe la noi.

Planuri pentru cină? Chiar dacă nu ai nimic pregătit, soluția poate fi la un telefon distanță.

Preferi o rezervare sau mai bine venim noi la tine?

0359 445 222

0745 636 252

CM9A7351.jpg

Str. 1 Decembrie nr. 7

Salonta, Bihor, Romania

  • TripAdvisor
  • Facebook

Program de lucru

Luni - Duminică

08:00 - 23:00

Comenzi

Până la ora 16:00

Livrăm zilnic la domiciliu sau la sediul firmei unde lucrezi

0745 636 252

0259 447 447

Cartea Recordurilor - Cel mai mare gulaș din lume la Salonta

bottom of page